Πώς θα καθαρίσετε τα μικρά χαλάκια, εύκολα και γρήγορα!

Πως θα καθαρίσετε τα μικρά χαλάκια, εύκολα και γρήγορα!

Τα μεγάλα και ασήκωτα χαλιά μπορούν να καθαριστούν με έναν μόνο τρόπο: με τη χρήση ηλεκτρικής σκούπας. Για να καθαρίσετε τα μικρά χαλάκια, όμως, έχετε και άλλες, πολλές πρακτικές επιλογές.

Τα μικρά χαλάκια που μπορεί να έχετε σε κουζίνα, χολ και μπάνιο γεμίζουν συνεχώς δικές σας τρίχες, ψίχουλα και τρίχες από τα κατοικίδιά σας.

Ξεκινήστε σκουπίζοντας με την ηλεκτρική σκούπα τα χαλάκια σας. Έπειτα γυρίστε το χαλί σας από την ανάποδη και σκουπίστε ξανά και από την κάτω μεριά. Σηκώνοντας το χαλί σας από το πάτωμα θα διαπιστώσετε πως έχουν πέσει κι άλλα σκουπιδάκια που βρίσκονται στην μπροστινή μεριά του χαλιού σας και είχαν κολλήσει πάνω του. Σκουπίστε και εκεί και στη συνέχεια το χαλάκι είναι έτοιμο.

Αν έχετε βεράντα στην οποία μπορείτε να τινάξετε χαλιά τινάξτε τα χαλιά σας και χτυπήστε τα με ένα ειδικό για αυτό το σκοπό εργαλείο.

Τέλος, ρίξτε λίγη σόδα πάνω στο χαλάκι και αφήστε τη να δράσει μερικά λεπτά. Επειδή τα μικρά χαλάκια, τα χρησιμοποιούμε περισσότερο σε σημεία που πατάμε πολύ παραπάνω, η σόδα θα εισγχωρήσει μέσα στις ίνες και μετά με τη σκούπα περάστε τα μία φορά. Αμέσως θα δείτε διαφορά στην όψη του αλλά και στις ενδεχόμενες μυρωδιές που πιθανόν να σας βγάζει το χαλάκι.

Πηγή: Polihome.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εγγραφή στο Newsletter

Agiovlasitis

Θέλεις να λαμβάνεις τις καθημερινές μας προσφορές καθώς και

κουπόνια αγορών; Κάνε τώρα εγγραφή!

Η εγγραφή ολοκληρώθηκε. Ευχαριστούμε!

Υπήρξε πρόβλημα με την αποστολή του αιτήματος. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά.

Δέχομαι να λαμβάνω ειδοποιήσεις και μηνύματα από το All for Home με προωθητικό υλικό και διαφημίσεις,