Πίνακες: Απογειώστε τη διακόσμηση του σπιτιού σας

Πολλές φορές ψάχνουμε εύκολους, γρήγορους και οικονομικούς τρόπους για να ανανεώσουμε τους χώρους του σπιτιού μας. Οι πίνακες αποτελούν το διακοσμητικό αντικείμενο που μπορεί να αλλάξει τελείως την αισθητική και την ατμόσφαιρα του χώρου σου, δίνοντας μια ξεχωριστή πινελιά, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις ολόκληρη τη διακόσμηση του σπιτιού σου.

Διακόσμηση του σπιτιού agiovlasitishome

Χρώμα

Εάν έχετε επιλέξει οι τοίχοι του σπιτιού σας να είναι χρωματιστοί και έντονοι, μπορείτε να τους διακοσμήσετε με λευκούς και γενικά ανοιχτόχρωμους πίνακες. Πέρα από το γεγονός ότι ο τοίχος σας θα αποκτήσει κατευθείαν άποψη και στυλ, παράλληλα θα “ανοίξει” ο χώρος και θα αλλάξει η αίσθηση του δωματίου που θα τοποθετήσετε τους πίνακες. Αντίθετα, αν οι τοίχοι του σπιτιού σας είναι λευκοί διαλέξτε σκουρόχρωμους πίνακες ή πίνακες που να έχουν σκουρόχρωμο κάδρο. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσετε όμορφες εικόνες στους σκέτους και βαρετούς λευκούς τοίχους.

Διακόσμηση του σπιτιού σας agiovlasitishome

Θέμα

Μία ακόμη παράμετρος για να επιλέξετε τους πίνακες του σπιτιού σας είναι το θέμα που θα θέλατε να απεικονίζει. Μία μοντέρνα και διαχρονική ιδέα αποτελούν οι πίνακες με πρόσωπα. Δίνουν σίγουρα μια διαφορετική αισθητική στον χώρο, πέρα από τη συνηθισμένη. Επιπλέον, μπορείτε να διαλέξετε πίνακες με φύση ή με διάφορα τοπία, δέντρα και λουλούδια. Στο Agiovlasitis Home μπορείτε να βρείτε πολλές θεματικές για να διαλέξετε πιο εύκολα τους πίνακες που ταιριάζουν στο σπίτι σας.

Διακόσμηση του σπιτιού σας agiovlasitishome

Αφηρημένη Τέχνη

Εάν θέλετε να δώσετε μια πιο μοντέρνα προσέγγιση στο σπίτι σας, οι πίνακες αφηρημένης τέχνης αποτελούν την ιδανική επιλογή. Διαλέξτε ανάμεσα σε σκουρόχρωμους ή ανοιχτόχρωμους πίνακες που θα δώσουν τη νότα διαφορετικότητας και πολυπλοκότητας που επιθυμείτε για την ανανεωμένη αισθητική του χώρου σας.

Διακόσμηση του σπιτιού σας agiovlasitishome

Διαστάσεις

Τοποθετείστε μικρούς πίνακες (20 -30 εκ.) σε τοίχους με λίγο χώρο, αλλά βάλτε μεγάλους πίνακες (πάνω από 100εκ.) στους άδειους τοίχους του σαλονιού ή του υπνοδωματίου σας. Εάν επιλέξετε για τον χώρο σας μικρό πίνακα, σας προτείνουμε να τον τοποθετήσετε συνδυαστικά με άλλους πίνακες παρόμοιων διαστάσεων, καθώς μόνος του θα φαίνεται κάπως “φτωχός”.

Διαλέξτε τον ιδανικό πίνακα ανάλογα με τη διαρρύθμιση και τις ανάγκες του σπιτιού σας!

Πηγή: Agiovlasitishome.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εγγραφή στο Newsletter

Agiovlasitis

Θέλεις να λαμβάνεις τις καθημερινές μας προσφορές καθώς και

κουπόνια αγορών; Κάνε τώρα εγγραφή!

Η εγγραφή ολοκληρώθηκε. Ευχαριστούμε!

Υπήρξε πρόβλημα με την αποστολή του αιτήματος. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά.

Δέχομαι να λαμβάνω ειδοποιήσεις και μηνύματα από το All for Home με προωθητικό υλικό και διαφημίσεις,