Η ελληνική στρωµατοποιία Linea Strom, είναι µια οικογενειακή εταιρεία µε ιστορία µισού αιώνα. Από το 1957 µέχρι και σήµερα η Linea Strom εξελίσσεται διαρκώς, χρησιµοποιεί µηχανήµατα τελευταίας τεχνολογίας και άριστα υλικά, ενώ η λειτουργία και η κατασκευή των προϊόντων της πιστοποιείται από ∆ιεθνείς Οργανισµούς.

Χρησιµοποιεί υφάσµατα knitted, knitted exclusive, knitted cashmere ιδιαίτερα απαλής και ανάγλυφης υφής, ύφασμα organic cotton από οργανικό βαμβάκι, µε extra soft καπιτονέ. Υλικά προηγµένης τεχνολογίας, όπως το Visco Active, Visco Elastic, Latex, Λινό και εφαρµόζει το σύστηµα εξαερισµού περιµετρικά του στρώµατος µε το επαναστατικό υλικό 3D air-transpiration, που ανακυκλώνει τον αέρα µέσα στο στρώµα. Αναβαθμίζει την αισθητική στα στρώματά της με δερμάτινες λαβές, δερμάτινες ετικέτες και ύφασμα suede στη φάσα του στρώματος.

Παρακολουθεί συστηµατικά τις εξελίξεις στην παγκόσµια αγορά και κατασκευάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα κορυφαίας ποιότητας στρώµατα Delux και Utopia µε ενσωµατωµένο ανώστρωµα “Euro Top” και Silk µε “Pillow Top”. Στρώµατα ιδιαίτερου σχεδιασµού και εξαιρετικής ποιότητας που προσφέρουν άνεση και ποιότητα στον ύπνο.

Με την ίδια απαράµιλλη φροντίδα κατασκευάζει και προσφέρει υποστρώµατα, κρεβάτια, ανωστρώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά καλύμματα στρώματος για έναν απόλυτα ποιοτικό, ξεκούραστο και υγιεινό ύπνο.

Η Linea Strom από το πρώτο βαµβακερό χειροποίητο στρώµα που κατασκευάστηκε το 1957 µέχρι και σήµερα γράφει τη δική της ονειρική ιστορία στο χώρο του ύπνου.

 

Πιστοποιήσεις

Η αξία των προϊόντων της Linea Strom έχει αναγνωριστεί από παγκόσμιους οργανισμούς κύρους:

Διεθνής πιστοποίηση για την εφαρµογή και τήρηση του συστήµατος διασφάλισης ποιότητας σύµφωνα µε το πρότυπο
ISO 9001:2008

 

Σύστημα περιβαντολλογικής διαχείρησης ISO 14001:2004 σύμφωνα με το οποίο η εταιρεία δεσμεύεται να εφαρμόζει κάθε δυνατό μέτρο για την ελαχιστοποίηση των αρνητικών επιπτώσεων στο περιβάλλον.

 

Πιστοποίηση του Συστήματος Διαχείρηση Ποιότητας από το IQNet.

 

Μέλος διεθνούς Οργανισμού
Προϊόντων Ύπνου.

 

Ινστιτούτο έρευνας και ελέγχου προϊόντων, ως προς την ποιότητα, την ασφάλεια και την αντοχή.

 

Διεθνής πιστοποίηση με το πρότυπο OECO-TEX STANDARD 100 για επιβλαβείς ουσίες που εγγυάται την ασφάλεια των υφασμάτων στα στρώματα όταν έρθουν σε απευθείας επαφή με το δέρμα.

Ύφασμα από οργανικό βαμβάκι που παράγεται χωρίς τη χρήση τοξικών φυτοφαρμάκων και με σεβασμό προς το περιβάλλον. Είναι απίστευτα μαλακό και απαλό στην υφή, ανθεκτικό και υποαλλεργικό λόγω της απουσίας χημικών ουσιών κατά την παραγωγή του.

 

Ειδική επεξεργασία σε όλα τα υφάσματα των στρωμάτων με aloe vera, ένα φαρμακευτικό φυτό που προσδίδει ιδιαίτερα απαλή και μαλακή υφή στο ύφασμα, αλλά και αίσθηση φρεσκάδας.

 

Φυσικό υλικό Latex με εξαιρετικές ιδιότητες ελαστικότητας και άριστο σύστημα εξαερισμού.
Οι πολυάριθμες κυψέλες του επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *