Συχνές ερωτήσεις

1. Μπορώ να αγοράσω κάποιο προϊόν από το All for Home;

Όχι, το All for Home αποτελεί μία πλατφόρμα που συγκεντρώνει προϊόντα από διάφορες εταιρίες σε Ελλάδα και εξωτερικό και δίνει τη δυνατότητα αγοράς από επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.


2. Πώς μεταφέρομαι στο κατάστημα το οποίο προτείνεται;

Για να μεταφερθείτε στο προτεινόμενο κατάστημα, κάνετε κλικ στο κουμπί “Λεπτομέρειες”.


3. Μπορώ να δω κριτικές για το προϊόν που με ενδιαφέρει;

Ασφαλώς, μπορείτε να δείτε κριτικές και αξιολογήσεις στις αντίστοιχες καρτέλες, στις ιστοσελίδες των καταστημάτων.


4. Τα προϊόντα που με ενδιαφέρουν είναι διαθέσιμα σε διάφορα καταστήματα. Μπορώ να έχω κάποια βοήθεια για την ομαδοποίηση τους;

Παρόλο που ηλεκτρονικά δεν είναι εφικτό προς το παρόν, μπορούμε στέλνοντας μας τους κωδικούς των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν, να τα ομαδοποιήσουμε και να σας στείλουμε τα αντίστοιχα links για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.


5. Το προϊόν το οποίο με ενδιαφέρει δεν είναι διαθέσιμο στο κατάστημα ή το link που πάτησα με μετέφερε σε μία σελίδα που δεν υπάρχει.

Επειδή η διαθεσιμότητα των προϊόντων αλλάζει συνεχώς, υπάρχει περίπτωση το προϊόν να έχει εξαντληθεί και να μην έχουμε προλάβει να ενημερώσουμε τη σελίδα μας. Σε αυτή την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας παραπέμψουμε εφόσον είναι εφικτό σε κάποιο άλλο κατάστημα.


6. Τα προϊόντα τα οποία βλέπω σε κάποιες κατηγορίες είναι λίγα. Γιατί;

Το All for Home αποτελείται προς το παρόν από μία μικρή ομάδα η οποία το διατηρεί και το εμπλουτίζει καθημερινά. Στόχος μας είναι να είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές σε προϊόντα, για αυτό και εργαζόμαστε καθημερινά.


7. Ψάχνω κάτι συγκεκριμένο. Μπορείτε να με βοηθήσετε να το βρω;

Ναι, εφόσον ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο, μπορείτε να μας το περιγράψετε ή να μας στείλετε μία φωτογραφία και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να το βρούμε σε κάποιο από τα συνεργαζόμενα καταστήματα.


8. Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας είτε στέλνοντας απευθείας στο info@allforhome.eu.