ΕΊΣΤΕ ΒΈΒΑΙΟΙ ΌΤΙ ΚΑΘΑΡΊΖΕΤΕ ΤΑ ΤΖΆΜΙΑ ΣΑΣ ΣΩΣΤΆ;

Ίσως και εσείς μέχρι σήμερα να ανήκατε σε όλους όσοι πίστευαν πως η καλύτερη τακτική είναι να καθαρίζετε τα τζάμια με εφημερίδες… Και όμως, δεν είναι!

Το βασικό λάθος που κάνουν οι περισσότερες νοικοκυρές είναι πως ξεκινούν το καθάρισμα των παραθύρων, με ήλιο… Τα τζάμια τα καθαρίζουμε μόνο όταν έχει συννεφιά! Η δουλειά γίνεται πιο εύκολη καθώς βλέπετε πολύ καλύτερα τι κάνετε. Ο ήλιος έχει την ιδιότητα να εξατμίζει κατευθείαν το υγρό καθαριστικό, ενώ παράλληλα αφήνει και σημάδια!

Το δεύτερο βασικότερο λάθος των περισσότερων, είναι πως δεν ξεσκονίζουν τα κουφώματα! Παραλείποντας αυτό το βήμα, οποιοδήποτε υγρό πέσει πάνω σε αυτά, θα δημιουργήσει ακόμη περισσότερη βρωμιά. Ξεκινάτε πάντα ξεσκονίζοντας και σκουπίζοντας τα κουφώματα και έπειτα περνάτε στο καθάρισμα των τζαμιών σας.

Τρίτο λάθος, είναι η ποσότητα του καθαριστικού! Ακόμη και εάν καθαρίζετε τα τζάμια σας με ξύδι, μάθετε να ψεκάζετε αρκετή ποσότητα από αυτό πάνω στα τζάμια. Μην το τσιγκουνεύεστε! Χρειάζεται αρκετή ποσότητα καθαριστικού για να φύγει η βρωμιά και να καθαριστούν τέλεια τα τζάμια σας!

Τέλος, παίζει ρόλο το υλικό με το οποίο καθαρίζετε τα τζάμια σας! Μερικοί ορκίζονται πως με εφημερίδες, καθαρίζονται καλύτερα τα τζάμια σας. Προτιμάτε να το κάνετε με κάποιο πανάκι από μικροϊνες. Αυτά τα πανάκια είναι σούπερ απορροφητικά, εύκολα στο πλύσιμο και αφήνουν τα τζάμια σας αστραφτερά.

Πηγή: Polihome.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εγγραφή στο Newsletter

Agiovlasitis

Θέλεις να λαμβάνεις τις καθημερινές μας προσφορές καθώς και

κουπόνια αγορών; Κάνε τώρα εγγραφή!

Η εγγραφή ολοκληρώθηκε. Ευχαριστούμε!

Υπήρξε πρόβλημα με την αποστολή του αιτήματος. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά.

Δέχομαι να λαμβάνω ειδοποιήσεις και μηνύματα από το All for Home με προωθητικό υλικό και διαφημίσεις,